Hamlet-bemutató előtti közönségtalálkozó

Hamlet-bemutató előtti közönségtalálkozó

Közönségtalálkozóval egybekötött, a nagyváradi Szigligeti Színházzal közös sajtótájékoztatót tartunk 2020.08.26-án 17:00 órakor a Rondella-teraszon.
A találkozón Czvikker Katalin, a Szigligeti Színház igazgatója, dr. Elek Tibor, a Gyulai Várszínház igazgatója, Telihay Péter rendező, valamint Sebestyén Hunor, Trabalka Cecília, Dimény Levente és Tóth Tünde színművészek vesznek részt. A beszélgetést Tóth G. Ildikó a Gyulai Várszínház kommunikációs munkatársa vezeti.
Mindenkit szeretettel várunk!

Interjú a Gyulai Várszínház és a nagyváradi Szigligeti Színház W. Shakespeare: Hamlet bemutatójának főszereplőjével Sebestyén Hunorral

Hamlet- bemutató előtti közönségtalálkozóKözönségtalálkozóval egybekötött, a nagyváradi Szigligeti Színházzal közös sajtótájékoztatót tartunk 2020.08.26-án 17:00 órakor a Rondella-teraszon.A találkozón Czvikker Katalin, a Szigligeti Színház igazgatója, dr. Elek Tibor, a Gyulai Várszínház igazgatója, Telihay Péter rendező, valamint Sebestyén Hunor, Trabalka Cecília, Dimény Levente és Tóth Tünde színművészek vesznek részt. A beszélgetést Tóth G. Ildikó a Gyulai Várszínház kommunikációs munkatársa vezeti.Mindenkit szeretettel várunk!

Közzétette: Gyulai Várszínház – 2020. augusztus 25., kedd