Hírek

Újabb külföldi meghívást kapott a Best of Erkel gálakoncertünk, amelyben a Bánk bán és a Hunyadi László operák legszebb részletei hangzanak el. Április 5-én Kassán mutatkozunk be az ottani Tavaszi Fesztiválon. A Külügyminisztérium támogatásával megvalósuló koncert a magyar EU Elnökség évében jön létre Kassán, amely 2013-ban Európa Kulturális Fővárosa lesz.

A Sakk-játék című táncjáték a januári budapesti bemutató után ismét látható lesz március 11-én a Nemzeti Táncszínházban, áprilisi 21-ére pedig meghívást kapott a Budapesti Táncfesztiválra is.

Március 3-től 6-ig tartó Budapesti Utazás Kiállításra elkészül a Gyulai Várszínház 48. évadának programja, amelyet elküldünk Önnek is a következő levelünkben. Ebben az évben is összművészeti fesztivált szervezünk július 1. és augusztus 14. között, ezen belül július 7-től 17-ig hetedik alkalommal rendezzük meg a Shakespeare Fesztivált. A nyári programokról részletesen a következő levelünkben írunk. Legyenek propagátoraink, a nyári műsorunkat ismertessék meg barátaikkal, ismerőseikkel, a nyáron Gyulára készülő vendégeikkel is. Jegyeket már is lehet foglaltatni előadásainkra, kérem, a jó helyre szóló jegy érdekében időben tegyék azt meg, hiszen Önöknek, Baráti Kör Tagoknak elsőbbségük van.