„Köszönjük nektek, veletek vagyunk”

Kedves Nézőink!

 

Bizonyára mindannyian egyetértünk abban, hogy az elmúlt bő év mindenki számára nehéz időszak volt, bízunk benne, hogy hamarosan újra indulhat a művészeti tevékenységünk.
Gyulai Várszínház is részt vesz a kaposvári Csíky Gergely Színház „Köszönjük nektek, veletek vagyunk” kampányában. Bízunk abban, hogy Önök is csatlakoznak a köszönetnyilvánításhoz és támogatják ezt a nemes ügyet.
Célkitűzésünk, hogy országos szinten összefogva Önökkel fejezzük ki hálánkat a frontvonalban szolgálatot teljesítő honfitársainknak.
A színházi tapsot, amit esténként nélkülöznünk kell, szimbolikusan felajánljuk a Covid-vírus ellen harcolók tiszteletére. Kérjük Önöket, hogy 2021. március 27-én a Színházi világnap alkalmából, az esti előadások kezdetekor, 19 órakor nyissanak ablakot vagy álljanak ki erkélyeikre és tapsolják meg az egészségügyben dolgozókat, orvosokat, ápolókat, mentősöket, rendőröket, katonákat, bolti eladókat, önkénteseket és azokat, akik napi szinten azért tesznek, hogy megszüntessék a járványt és megőrizzék egészségünket.
Az elmúlt egy évben a színházak, előadó-művészek a háttérben rengeteget tettek azért, hogy üzeneteik és művészetük segítő kezet nyújtson a hétköznapi embereknek. Most, tegyük meg ezt a kedves gesztust azoknak, akik értünk tesznek nap mint nap, legyenek most a hősök a főszereplők, bízva abban, hogy üzeneteink kicsit könnyítenek mindennapjaikon.

 

Együttműködésükben bízva, kitartást és jó egészséget kívánunk!

 

Gyulai Várszínház dolgozói