Márciusi, áprilisi programjaink

Márciusi, áprilisi programjaink   Márciusban és áprilisban is különleges, minőségi színházi élményekkel, jobbnál, jobb előadásokkal várjuk nézőinket a Kamaraterembe. A Szerelem, óh! című március 8-ai, nőnapi előadásunk ráadásul csupán 200 forintos regisztrációs jegy megváltása ellenében megtekinthető a Déryné programnak köszönhetően. Nagyváradi Erzsébet és a Gózon Gyula Kamaraszínház további művészei (Stubny Béla, Tűzkő Sándor) ezúttal sem

Utazás Karinthyába

Fodor György beszámolója az Utazás a koponyám körül c. előadásról a Gyulai Hírlapban – 2023. 02. 18.
Karinthy Frigyes Utazás a koponyám körül című kisregényét dramatizálta a Nézőművészeti Kft. a Gyulai Várszínház kamaratermében. Az előadása másfél órájában Scherer Péter mutatta meg hitelesen Karinthy agydaganatának megrázó történetét.

Molesztált önérzet

Fodor György beszámolója a Nem, nem, köszönöm című előadásról a Gyulai Hírlapban – 2023. 02. 15.
A MOST FESZT 2021 közönségzsűrijének díját Gubík Ági színésznő kapta, aki Egressy Zoltán megrázó drámájának hiteles, érzékeny és szuggesztív tolmácsolásáért érdemelte ki azt. A darab címe: Nem, nem, köszönöm. A téma: gyermekkori molesztálás sebeinek feldolgozhatatlansága. A téma örökké aktuális, és a legnagyobb baj, hogy az.