ODETT KONCERT

2017. 03. 14. 19.00 óra, Kamaraterem

[:hu]

Online jegyvásárlás

Jegyár: 2000 Ft

„A különleges hangú és karakterű énekesnő először Gyulán”

Odett szemtelenül fiatalon, érettségiző kislányként robbant be a magyar popéletbe. A mai napig az egyik legkarakteresebb, legfigyelemreméltóbb és legnépszerűbb fiatal hazai női előadó.

Megnyerő személyiség, szabad szellem, egyedi hangú és karakterű énekesnő, profi előadói képességekkel megáldva. Arra született, hogy diktálja a divatot, kiváló szerzőkkel, zenészekkel közreműködve építi szólókarrierjét és szemtelenül fiatalon már jelentős sikereket ért el. 2013-ban Fonogram díjat kapott „Hanyatt, Homlok, Egyenes” című nagylemezéért, melyen olyan országosan ismert rádióslágerek hallhatóak, mint a „Hanyatt” és a „Van az a pillanat”. Csillagtérkép című nagylemeze talán az eddigi legérettebb munkája, az erről kimásolt „Egy lépés” című dal a 2014-es nyár egyik legjátszottabb slágere a Petőfi Rádióban. Annak az évnek a fénypontja számára azonban mégiscsak az volt, hogy születésnapját Blondie előtt játszva ünnepelte a Papp László Sportarénában.

Első Művészetek Palotája-beli fellépése is átütő és egyedi volt,  dalai különleges hangszerelésben – vendégekkel, gyerekkórussal, vonósnégyessel kiegészülve különleges, XXI. századi, látványos multimédia show keretein belül csendültek fel a Fesztiválszínház falai között.

2016-os legsikeresebb dala, az „Ébredj rám!” az egész országnak a reggelt jelentette – rádiós szignállá lépett elő, valamint a 2016-os Sziget himnuszát is Odett jegyzi szerzőként és előadóként is.

Zenekar tagjai:
Polgár Odettének
Polgár Pétergitár
Papp Csabadob
Takács Rajmundbasszusgitár
Roza Tamásszintetizátor

 [:]