Gyulai Várszínház 60. évad

Gyulai Várszínház 60. évad

Hagyományteremtés, majd a hagyományok éltetése és folytonos innováció, megújulás jellemezte a Gyulai Várszínház elmúlt hatvan évét, és ez jellemzi a 60. évadát is, amely június 22-től augusztus 16-ig tart idén. Csaknem két hónapon keresztül olyan összművészeti programsorozatot kínálunk, amely a legkülönbözőbb korú és érdeklődésű közönségrétegeknek biztosít a legkülönbözőbb műfajokban minőségi nyári művészeti élményeket.

Az idén is színes programkavalkádból kiemelkednek a X. Színházi Olimpia nemzetközi előadásai (Prométheusz’22, Luxuria, Húszezer mérföldnyire a tenger alatt), a 3 saját színházi fesztiválunk (Világirodalmi Klasszikusok Fesztiválja, Erdélyi Hét, Molnár Ferenc Napok), a 3 új bemutatónk (GarázsMacbeth, Pengetangó, Egy, kettő, három – Az ibolya), a Free Zenei Fesztiválunk és a XI. Irodalmi Humorfesztivál.

Kedves Nézőink! Végre közzé tehetjük az évad részletes programját. Kérjük, tekintsék át programnaptárunkat, és online már meg is vásárolhatják jegyeiket. Június 12-étől pedig személyesen is a Kapushídnál lévő jegypénztárunkban. A programfüzetünk is nemsokára kézbe vehető lesz, addig ajánljuk figyelmükbe a letölthető kétoldalas szórólapunkat, melyen tematikus csoportosításokban tekinthetik át programunkat:

A5 szorolap_Gyulai Varszinhaz 60. evad