Védettségi igazolás nélkül is…

Örömmel tájékoztatjuk kedves nézőinket, hogy miután elértük az 5,5 millió beoltottat, a szombattól érvénybe lépett kormány intézkedések értelmében nemcsak a maszkviselés szűnik meg a kulturális rendezvények esetében, de védettségi igazolás nélkül is látogathatók az előreváltott ülőhelyes nézőtérrel megrendezett kulturális rendezvények, előadások. Mostantól tehát nemcsak a várszínpadi, tószínpadi előadásaink, de a kamaratermiek és az Erkel Ferenc Művelődési Házban megrendezettek is.

Így, a korlátozások alóli teljes felszabadulás örömével várjuk nézőinket Cári Tibor és barátai mai nagyszabási My Shakespeare songs című kamaratermi koncertjére is már. Cári Tibor új zenei projektje a mai zene világába emeli Shakespeare szonettjeit és drámai szövegeit. A versekhez izgalmas és friss zenei feldolgozások születtek, de a koncert alatt megszólalnak a színházi Shakespeare-előadásokhoz írt dalok, zenék is egy kicsit újragondolva. 

A koncerten keveredik a kortárs improvizatív zene a klasszikus és elektronikus zenei világgal. A dalok több nyelven, magyar, román, angol, francia, német nyelven szólalnak meg. A zenekar alaptagjai: Cári Tibor zeneszerző, Vajda Boróka és Kiss Attila színészek. A produkcióban hozzájuk csatlakoznak vendég zenészek is.