Luxuria

X. Színházi Olimpia

2023. június 24. (szombat) 19.00 óra, Erkel Ferenc Művelődési Központ
Online jegyvásárlás
Belépőjegy: 200 Ft regisztrációs jegy

 

Luxuria

A Barcelona Flamenco Ballet előadása

 

Előadók:

Fő táncosok: David Gutiérrez, Paula Reyes

Balett táncosok:

Judit González, Neus González, Esmeralda Martín, Montserrat Martínez, Lucía Vicedo

 

Gitár: Jordi Centeno 

Hang: Irene Ribas 

Ütőhangszerek: Alberto Garrido

Zongora: José Miguel Castaño 

Fuvola és szaxofon: Rafael Palomares

Technikusok: Daniel Pecellín, Marcos Prieto

 

Isten hozta a Barcelona Flamenco Ballet új mesterművének feszültségteljes, izgalmas, intrikákkal, szerelemmel, komplex hatalmi játékokkal, hűséggel és tragédiával, mély érzelmekkel és érzetekkel teli világában! Isten hozta Luxuriában.

A Flamenco reborn című világsikerű prudukciót is jegyző David Gutiérrez koreográfus vezetése alatt készült, Luxuria című vadonatúj flamenco-show meghökkentő és lenyűgöző élményt ígér a nézőknek, akik garantáltan sokáig nem felejtik majd el a látottakat. A Luxuriában minden van, szexbotránytól a mélységes döbbenetig – az előadás ugyanakkor a hagyományos és modernebb, kortárs flamenco tánc innovatív kombinációját nyújtja, aminek köszönhetően kétségkívül az utóbbi évek egyik leglátványosabb színpadi produkciójának számít.

Az előadás cselekményének központjában egy férfi áll, aki életének különböző konfliktusait tapasztalja meg. A férfi sikeres művész, és ellenállhatatlanul vonzó a hölgyek számára. Azonban amikor élete nagy szerelmével találkozik, ráébred, hogy semmi nem olyan egyszerű, amilyennek látszik…

Időtartam: 90 perc
Felvonások: 1
Korhatár: Nincs