Jango Reinhardt Fesztivál – Pankastic! és Tcha Badjo koncert a Kamarában

Ma este (január 19. 19 óra)a Kamarateremben Felhőtlen örömzene – virtuóz gitármuzsika a swing jegyében

Django Reinhardt Fesztivál

Játszik: Tcha Badjo – francia-kanadai zenekar

Pankastic zenekar, Budapest

PANKASTIC

A Pankastic! zenéje különleges, egyedi, mégis majd’ mindenki számára kellemes. A vájt fülűek elvárásainak a tagok lebilincselő és virtuóz játéka, míg az örömzene kedvelőinek a könnyed szövegek és fülbemászó dallamok lehetnek egyaránt kedvesek. A Pankastic felkerült a Dal 2015 elődöntőseinek 30-as listájára. Az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyére összesen 351 dalt neveztek, közülük 30 jutott be az M1-en 2015. január 24-én induló élő televíziós showműsorba.

TCHA BADJO

A francia, belga és kanadai tagokból álló Tcha Badjo zenekar pár éve alakult kitűnő fiatal gitárosokból, hegedűsből és egy nagybőgősből. Életformájuk az utazás. Vándor cigányzenészek mintájára mikrobusszal járták be Dél- és Észak-Amerikát, Európát. Szinte minden este fellépnek valahol, éppen ahol járnak, kisvárosok klubjaiban, vagy Buenos Aires, New York, Isztambul kőrengetegjeinek terein. Eddig két lemezük jelent meg, amelyek csak ízelítőt adtak abból a megismételhetetlen élményből, amit élő koncertjeik jelentenek.

A Pankastic! zenéje különleges, egyedi, mégis majd’ mindenki számára kellemes. A vájt fülűek elvárásainak a tagok lebilincselő és virtuóz játéka, míg az örömzene kedvelőinek a könnyed szövegek és fülbemászó dallamok lehetnek egyaránt kedvesek.