Meghívó a Gyulai Várszínház Színház Baráti Körének évadnyitó ülésére

Tisztelt Színházbarát!

A Gyulai Várszínház Baráti Köre 2019. május 14-én 17 órakor tartja tagtoborzóval egybekötött évadnyitó ülését a Kossuth utca 13. szám alatti Kamarateremben.

A találkozó kezdetén visszatekintünk a 2018-as nyári évadra, Kiss Zoltán rövid videó összeállításának segítségével. Ezután bemutatom az idei nyár Összművészeti Fesztivál programját és a baráti köri tagsággal járó idei, konkrét előnyöket.

Legyen a Gyulai Várszínház Színházbaráti Körének tagja! Miért? Azért, mert első kézből és közvetlenül értesülhet a színházzal kapcsolatos hírekről, a színház programjairól, előadásairól. Azért, mert a jegyvásárlás során előjogokat élvezhet. Azért, mert a színház nyári bemutató előadásainak főpróbáit ingyenesen megnézheti. Azért, mert szervezett alkalmakkor betekinthet a kulisszák mögé is. Azért, mert véleményével, ötleteivel hozzájárulhat a színház eredményesebb működéséhez. Azért, mert a legkülönbözőbb módokon segíthet a színháznak, a kultúrának, a művészetnek.

S hogy miért is akarna segíteni a színháznak? Azért, mert a Gyulai Várszínház a miénk, gyulaiaké, s akkor fogjuk még inkább a magunkénak érezni, ha nem csak sűrűn látogatjuk az előadásait, de tevékenyen megpróbálunk hozzájárulni a sikeréhez is. Azért, mert színházba járni, a színházi előadásokról beszélgetni, a színházzal foglalkozni, a színházat segíteni egyszerre elegáns és trendi dolog.

A Színházbaráti Kör éves tagdíja 2019-től még mindig jelképes, egy színházjegy árányi, azaz 2000 forint, de természetesen ki-ki lehetőségeitől és adakozó kedvétől függően nagyobb összeggel is támogató lehet.

Találkozzunk május 14-én, kedden 17 órakor a kamarateremben! Ha mégsem tudna eljönni a tagtoborzóra, a baráti körbe akkor is jelentkezhet a színház címein, telefonszámán.

A találkozóra és az előadásainkra, a Gyulai Várszínház igazgatóságának munkatársaival együtt, szeretettel várok mindenkit.

Dr. Elek Tibor

ügyvezető igazgató