Majdnem valaki – Udvaros Dorottya zenésestje

2017. 08. 07. 20.30 óra, Várszínpad

[:hu]Tisztelt Nézőink!

A rossz időjárás miatt a ma esti Majdnem valaki c. Udvaros Dorottya zenés estje az Erkel Ferenc Művelődési Központban (cím: Béke sgt. 35.) lesz megtartva.

Köszönjük megértésüket!

Belépőjegy: 3.000 Ft

Online jegyvásárlás

A várszínpadon Udvaros Dorottya ad koncertet Majdnem valaki címmel.

A dalokat Bereményi Géza írta. A koncerten Hrutka Róbert és zenekara működik közre. Udvaros Dorottya három évtizeddel első lemeze után elkészítette sokak által várt második önálló albumát a Majdnem valaki címmel, amelyet a várszínpadon augusztus 7-én hallgathatnak meg az igényes zene kedvelői. A dalok szövegeit Beremény Géza írta és ezúttal is a férfi-nő viszony finom árnyalatait vizsgálják, a nyolcvanas évek hangulatát persze felváltotta napjaink világa – 21. század címmel született is egy dal. “Hiába az azóta eltelt sok-sok év, a szerelem ügye Gézát és engem is lázba tud hozni, és mindketten úgy érezzük, hogy még mindig van mondanivalónk és ezer kérdésünk róla” – mondja Udvaros Dorottya.

Zenél:

Udvaros Dorottya – ének

Hrutka Róbert – gitár, vokál

Fehérvári Attila – basszusgitár

Markó Ádám – dobok

Dely Domonkos – ütős hangszerek

Kalmus Felicián – cselló

Galambos Zoltán – billentyűs hangszerek

https://www.youtube.com/watch?v=oN1hEYr1mT0[:en]Ticket price: 3.000 HUF

On the stage appear:  Udvaros Dorottya – vocal, Hrutka Róbert – guitar, vocal, Fehérvári Attila – bass, Markó Ádám – drums, Dely Domokos – percussions, Kalmus Felicián – cello, Galambos Zoltán – keyboards

[:]