II. Shakespeare Fringe Fesztivál Gyulán – Még lehet jelentkezni fellépőnek!

A Gyulai Várszínház 2015. július 2-12. között rendezi meg a tizenegyedik nemzetközi Shakespeare Fesztivált. Ebből az alkalomból ismét lesz Shakespeare Fringe Fesztivál, kapcsolódva a nagy fesztiválhoz. 

Felhívással fordulunk az előadóművészekhez! Olyan látványosságokat keresünk, amelyek az utcán előadhatók. Utcaszínházak, kisebb társulatok, színművészeti egyetemisták, diákszínjátszók jelentkezését várjuk, akik egy-egy Shakespeare művet, vagy Shakespeare-ről, illetve a koráról szóló produkciót mutatnak be.

A reneszánsz korabeli színházi előadások szüneteiben mutatványosok szórakoztatták a közönséget, ezért keressük mai utódaikat. Zsonglőrök, tűznyelők, akrobaták, cirkuszi mutatványosok, gólyalábasok, bábosok, zenészek jelentkezését várjuk, akik szívesen bemutatkoznak a gyulai fesztivál közönségének.

A produkciók előadására 2015. július 2 – és 12. között kerülhet sor. Helyszínnek elsősorban a vár előtt felállított színpadot (6 x 5 méter) gondoljuk, ahol délután 17.00 és 20.00 óra között a közönség ingyenesen megtekintheti a produkciókat. A fellépőknek útiköltséget tudunk téríteni. Ezen túlmenőleg biztosítjuk az előadás helyszínéül szolgáló színpadot, hangtechnikát. Más költséget, a szűkös támogatás miatt nem áll módunkban megtéríteni.

A jelentkezéseket a produkció és az előadó rövid bemutatásával a Gyulai Várszínház, 5700 Gyula, Kossuth u. 13. címre, vagy a gyulaivarszinhaz@t-online.hu email címre várjuk. Egyúttal írják meg az előadás technikai igényeit, és küldjék el arról az összes információt, az előadás hosszát.

A beküldött jelentkezések közül a fesztivál fenntartja a jogot arra, hogy kiválassza a fellépőket.

Bővebb információ a 66/463-148-as számú telefonon, vagy e-mailben kérhető.