Hamlet

„Nagyon köszönjük az élményt, lenyűgöző volt az előadás!
Elképesztően nagy munkát végzett a társulat a darab színpadra állításával, aktualizálásával – a dramaturgiával, díszletekkel, jelmezekkel, a színészi alakításokkal ráadásként különösen fantasztikus atmoszférát teremtett hozzá az autentikus környezet.
(Azt pedig el sem tudom képzelni, hogyan képesek a színészek egy ilyen heroikus négy órát többször is végigharcolni…)
Még egyszer köszönöm, köszönjük egész családommal a Gyulai Várszínháznak, és gratulálunk társulatnak is!”

Nyulász Péter, Budakeszi

 

„Se pénz, se posztó, búcsúzik a színlaposztó” – így köszöntek el a nagyérdeműtől hajdan a színház körül tüsténkedő segítők, amikor vége lett a nyári szezonnak. Tegnap este egy kimondottan izgalmas Hamlet-bemutatóval a Várszínház is befejezte nyári évadát. Láttam vagy 18 produkciót, hiányozni fognak az előadások. Jó évad volt, mintha nem is a bizonytalanságok közepette szervezték volna. Köszönet érte Elek Tibor direktor úrnak. Külön köszönöm Dósa Marikának, Anitának, Andreának az előzékenységet és figyelmességet.”

Erdész Ádám, Gyula

 

„A HAMLET előadást sajnos nem láttam (reménykedem, hogy láthatom/láthatjuk előbb-utóbb Budapesten is). DE csatlakozom az előttem szólóhoz: köszönet Elek Tibor úrnak és munkatársainak. Nem egyszer voltunk idén nyáron Gyulán. Színvonalas, rendkívül értékes előadásokat láthattam többed magammal Gyulai kiruccanásaink során. Azt azért sajnálom, hogy a Várszínpad előadásainak többségéből (elsősorban a saját produkciókra gondolok) csak egyetlen előadást tűztek ki (korábban a saját bemutatók jóval magasabb előadást értek meg). A Tószínpadon is több sikeres előadás volt; érdemes lett volna itt is, egyes darabokból, előadásokból több, akár 2-3 előadást is tartani, mivel egyes előadásokról – nem gyulaiként – lemaradtunk, pl. a hétköznapi műsorra tűzés miatt (pl. My Fair Lady). DE ez magánügy; ennél fontosabb: nagyszerű évad volt, gratuláció és újfent köszönet Önöknek. Egy biztos: érdeklődéssel várom, várjuk a jövő évi programokat. Idén (is) jó volt Önökkel.”

Tóth Jakab

 

„Izgalmas, meglepő előadás volt. Nagyon hosszú, de minden pillanata lekötött. Köszönjük! A címszereplő telitalálat! Gratulálunk!”

Sárközi Mária, Békéscsaba

 

„Nagyon köszönöm ezt a szép és tartalmas évadot! Mindenkinek gratulálok!”

Zlehovszky Kornélia