Chanson Elysée – Francia Sanzonest

[:hu]Kedves Nézőink!

Szalóki Ági énekesnő az augusztus 11-i Chanson Elysée koncerten egészségügyi okokból nem tud fellépni.
A művésznő kérte, hogy az alábbi levelet juttassuk el a közönséghez, a koncert iránt érdeklődőkhöz.

 

Kedves Közönség!

Ezúton értesítem Önöket, hogy augusztus 11-én egészségügyi okokból nem tudok fellépni a Gyulai Várszínpadon.
A tervezett koncert nem marad el, Csemer Boglárka Boggie és Kárász Eszter szeretettel vár mindenkit kedden este fél 9-től. Néhány jegy még kapható erre a gyönyörű sanzon estre. Bízom benne, hogy hamarosan csatlakozhatok majd a lányokhoz, bízom benne, hogy mihamarabb lesz alkalmam Gyulára látogatni. Nagy szeretettel készültem. Most azonban orvosom tanácsára pihennem kell.
Több mint 2000 koncerten énekeltem az elmúlt 25 év alatt, és alig 10 koncert alól kértem felmentést. Nyomós indokkal teszem csak ezt. Kérem, ne aggódjanak, nem vagyok beteg. Hálásan köszönöm a megértést!

Szalóki Ági

 

2020. augusztus 11. 20.30 óra, Várszínpad
Online jegyvásárlás
Belépőjegy: 1400 Ft – 1900 Ft – 2400 Ft

Chanson Elysée

Francia Sanzonest Csemer Boglárkával, Kárász Eszterrel és Szalóki Ágival

Három előadóművész, Csemer Boglárka, Kárász Eszter és Szalóki Ági, egy zenekar és megannyi örökbecsű francia sanzon a Gyulai Várszínház színpadán. A három gyönyörű hangú énekesnő három teljesen különböző módon találkozott a francia sanzonnal. Mindhárman sokat foglalkoztak a műfajjal és a nyelvvel, így kimagasló szakértelemmel nyúlnak a francia sanzonokhoz.
Zenés időutazás ismert és ritkán hallott, sokat énekelt és újraértelmezett, klasszikus és modern francia sanzonok között, mélységeken és magasságokon át. Szívszaggató szólók, nagy érzelmek: fájdalmas romantika, emlékezés, beteljesületlen szerelem – mindez a francia művészetre jellemző hőfokon.

https://www.facebook.com/gyulaivarszinhaz/videos/2656986064575449/

[:]