(kedd), 19:00 – Kamaraterem
Belépőjegy:
 2500 Ft

Second Life, avagy Kétéletem

Szereplők:
Járó Zsuzsa, Kovács Patrícia,
Mészáros Máté, Ötvös András,
Schruff Milán

Látvány: Molnár Anna
Világítás: Szondi György
Dramaturg, a rendező munkatársa: Deés Enikő
Rendező: Dömötör András
Producer: Orlai Tibor

Az Orlai Produkciós Iroda előadása

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy, ha minden másképp alakul  width=az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

„A Second life, avagy kétéletem című darab roppant pörgős, vicces, elgondolkodtató,olykor egészen drámai előadás. És ami a legfontosabb: egy őszinte történet. A színészek valós problémákkal küzdenek, valós helyzetekben valós párbeszédek hangzanak el. Nyíltan lerántják a leplet  width=múltjuk azon mozzanatairól, melyek sorsdöntőnek bizonyultak a jövőjük szempontjából, és ezáltal beleláthatunk abba is, hogyan képzelik el az alternatív életüket. Hiszen Kovács Patrícia valóban budai úrilány és politikusfeleség volt, Mészáros Máté kamaszként valóban rockzenekarban énekelt, Járó Zsuzsa tényleg vidéki lány volt, Ötvös András papnak készült, Schruff Milán pedig egy vidéki lakótelepen nőtt fel. Ha pedig feltételezzük, hogy minden más is igaz, akkor sok újat megtudhatunk színészeinkről.”
Révy Orsolya: Ha volna Second life, avagy kétéletem. kultúra.hu

  width=„Dömötör András rendezése rendkívül sűrű. Itt a káosz is csak addig káosz, amíg az ember el nem merül benne. Olyan produkció, amelyre nem azért lehet azt mondani, hogy rengeteg lehetőség rejlik benne, mert kiforratlan lenne. Épp ellenkezőleg. A rengeteg lehetőségről szól. A nézőn is múlik, hogy mit ragad meg belőle.”
Stermeczky Zsolt: Többször nézős káosz. kutszelistilus.hu