Gogol: Egy őrült naplója július 7-én a Gyulai Várszínházban

Az Egy őrült naplója új változatának szövegkönyve több fordítás és az eredeti orosz példány összevetésével készül. Keresztes Tamás mellett az előadás másik fontos „szereplője”, a környezetet és atmoszférát megteremtő loop lesz, amelynek segítségével élőben születik meg az előadás zenéje. Mi vagyunk őrültek, vagy a világ őrült meg körülöttünk?

Az előadás számos díjat nyert az elmúlt években. A darab a Katona József Színház, a FÜGE Produkció, az Orlai Produkciós Iroda és a Maszk Egyesület (Szeged) együttműködésében jött létre.

Egy vendég véleménye a darabról:

“Tegnap óta ez jár a fejemben és még mindig emésztem. Még mindig újabb és újabb kérdések vetődnek fel, mi hogyan jött létre ebben a darabban? Hogy lehet egy színész ennyire színes és izgalmas? Hogy lehet egy monodráma ennyire színes és izgalmas? Hogy lehet ennyiféle üzenete egy színdarabnak? Lenyűgöző! Valódi színházi élmény. Keresztes Tamás a legjobb, akit az utóbbi években láttam.”

Jegyek az alábbi linken érhetők el:

Jegyvásárlás

Gogol: Egy őrült naplója július 7-én a Gyulai Várszínházban

Az Egy őrült naplója új változatának szövegkönyve több fordítás és az eredeti orosz példány összevetésével készül. Keresztes Tamás mellett az előadás másik fontos „szereplője”, a környezetet és atmoszférát megteremtő loop lesz, amelynek segítségével élőben születik meg az előadás zenéje. Mi vagyunk őrültek, vagy a világ őrült meg körülöttünk?Az előadás számos díjat nyert az elmúlt években. A darab a Katona József Színház, a FÜGE Produkció, az Orlai Produkciós Iroda és a Maszk Egyesület (Szeged) együttműködésében jött létre.Egy vendég véleménye a darabról: "Tegnap óta ez jár a fejemben és még mindig emésztem. Még mindig újabb és újabb kérdések vetődnek fel, mi hogyan jött létre ebben a darabban? Hogy lehet egy színész ennyire színes és izgalmas? Hogy lehet egy monodráma ennyire színes és izgalmas? Hogy lehet ennyiféle üzenete egy színdarabnak? Lenyűgöző! Valódi színházi élmény. Keresztes Tamás a legjobb, akit az utóbbi években láttam." Jegyek az alábbi linken érhetők el:https://gyulaivarszinhaz.hu/esemeny/nyikolaj-vasziljevics-gogol-egy-orult-naploja

Közzétette: Gyulai Várszínház – 2020. július 1., szerda