Események - 2017. augusztus 04.

„Arany 200 busz” – a Petőfi Irodalmi Múzeum mozgókiállítása

Az Arany évhez kapcsolódóan lesz egy egyedi látványvilágú mozgókiállítás augusztus 3-6-ig „Arany 200 busz” néven, amely versek, képek, különféle dokumentumok, manuális játékok és digitális eszközök, valamint relikviamásolatok segítségével mutatja be Arany János életművét, kapcsolatait és költészetének máig ható jelentőségét. A kiállítás díjtalanul megtekinthető egész nap a Kossuth u. 13 szám alatt.

Színlap

Rongy Elek, a példakép – bábelőadás

Belépés díjtalan Makkon Hízott Nagy Macának tizenharmadik malaca, a kákabelű, satnya, göthös Rongy Elek nem elégszik meg a neki szánt sorssal és nem hajlandó egyszerű tisztességes hentesáru lenni mint a testvérei, ezért úgy dönt, hogy disznófősajt lesz – avagy semmi. Céljai elérése érdekében mindenen és mindenkin átgázol. Pályafutása teli van csalással, hazugsággal, átveréssel.

Színlap

Arany János: A nagyidai cigányok

Belépőjegy: 2.000 Ft – 2.500 Ft – 3.000 Ft Online jegyvásárlás Arany János: A nagyidai cigányok -szinopszis- Mottó: „ Részeg ember ez a világ: Ötször hatszor egy nyomba hág; Kész ugorni hegyen völgyön S felbukik a sima földön.” (Arany J.: A világ 1852)

Színlap

Powered by Events Manager